seliaan

Pengumuman Am dan Tawaran Istimewa !!! Sila log-in Facebook (UiTM Pahang student status) untuk View jika ada icon FB di hujungnya !!!

Tuesday, January 01, 2013

Academic Calendar

Jadual Kalendar Akademik 2013 / 2014 UiTM.


Segala perbincangan dan persoalan serta peristiwa semasa di Kampus sila log-in Facebook : Group CampusActivity. Calon yang hanya add saya sebagai Normal Friend tidak akan dapat View kebanyakan bahan akademik. Sila makumkan kepada saya bahawa anda adalah "siswa/wi" UiTM Pahang jika ianya tidak di-nyatakan pada default Facebook anda.

Sila komen jika format paparan ini agak tidak menyenangkan... /sukar dibaca/ silap/ pembetulan dan sebagainya // 


Sebarang iklan yang mahu diselitkan (percuma) sila maklumkan statement, picture dan link (tolong maklumat benar dan jelas)..

 Kalendar 2014  Sila log in facebook kemudian baru boleh download Cuti am/ cuti sekolah/ cuti dan aktiviti penting UiTM

 KONVOKESYEN UiTM PAHANG  kali Pertama dijadualkan 18 dan 19 November 2013. Rehearsal dijadualkan Ahad 17 November. Sila semak Sesi anda di i-Student Portal. Senarai Penginapan sekitar jengka, Jerantut, Telerloh dll sila view facebook saya campusactivity group.

 SISWA/I DIPLOMA BARU  akan mula mendaftar Sabtu 16 November 2013. Event yang bertembung dengan konvesyen menjadikan "bandaraya Jengka" akan amat padat seketika. Sila prehatin dalam semua perkara/ kedai-kedai makan, hotel, home-stay dan sebagainya dijangka melimpah...

Selamat Maju Jaya dan Wassalam

**

1 comment:

Anonymous said...

Slm encik zul..saya ada masalah untuk mendaftar course BEL312 kena bertindih dgn course MAF320..petindihan utk 1jam sahaja..saya tiada pilihan kerana MAF320 hanya dibuka 1kelas sahaja utk accounting part5..BEL312 4kelas tetapi kesemuanya berlaku pertindihan..adakah sistem jadual boleh diubah? Atau saya terpaksa gugurkan MAF320 semata untuk mengambil BEL312..memandangkan MAF320 adalah core course..dan diambil smpai part6..mohon pencerahan dan pendapat..terima kasih